Grillspyd med lam 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
500 g lammekød
1 aubergine
2 tomater
8 skalotteløg
3 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk. rosmarin
salt og peber
4 bagekartofler
Dressing:
100 g flødeost naturel
2 spsk. creme fraiche 18%
1 fed hvidløg
1 bundt forårsløg
salt og peber 

Tilberedning

Rids kartoflerne, dryp lidt olie over og drys med salt. Pak kartoflerne ind i stanniol og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Imens tilberedes grillspydene og dressingen. Dressing: Rør flødeost med creme fraiche. Tilsæt presset hvidløg og forårsløg skåret i skiver. Smag til med salt og peber. Grillspyd: Skær auberginen i kvarte skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 20 min. Skyl saltet af og tør auberginerne godt. Skær tomaterne i både og kødet i tern. Pil løgene. Rør en marinade af olie, presset hvidløg og rosmarin. Vend aubergine, tomater, kød og løg i marinaden. Sæt skiftevis aubergine, tomater, kød og løg på grillspyd. Drys med salt og peber og grillsteg spydene ca. 5 min. på hver side. 

Tilbehør

Byd de bagte kartofler, dressingen og en salat af sprødkogte bønner med hvidløg til. God fornøjelse…  

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.