Grillet marineret lammebryst 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1½ kg lammebryst
Marinade:
½ dl olie
½ dl. soja
½ dl. vineddike
½ tsk. sort peber
1 fed hvidløg
Barbecue sauce:
2 spsk. olie
1 peberfrugt
1 spsk. finthakket løg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 spsk. brun farin
2 tsk. sennepspulver
1 spsk. vineddike
lidt tabasco
salt og peber  

Tilberedning

Bland ingredienserne til marinaden og pres hvidløget i. Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til. Ryst posen så marinaden fordeles. Mariner kødet 2 timer i køleskabet. Tør kødet af og grill det 10 min på hver side. Pensel med marinaden et par gange under grilningen. Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene. Varm olien på en stegepande. Kom løgene i og pres hvidløget i. Rens og hak peberfrugten og kom dem i sammen med de øvrige ingredienser til sovsen. Tilsæt også lidt af marinaden. Skær langs benene og server sovsen ved siden af til at dyppe kødet i.  

Tilbehør

Bagte kartofler, grøn salat, chutney og små løg.