Grillet kalkunspyd 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
500 g kalkunbryst
salt, peber
2 rødløg
1 grøn peberfrugt
olivenolie
Marinade:
1-2 fed hvidløg
1 spsk. limesaft
1 spsk. olivenolie
½ tsk. paprika
½ tsk. sellerisalt
1 knsp. cayennepeber
et par stænk tabasco
et par stænk worcestershiresauce  

Tilberedning

Skær kalkunbryst i 2-3 cm store tern. Pres hvidløg og pisk ingredienserne til marinaden sammen. Kom kalkuntern i, vend det hele godt rundt, så alle kødstykkerne er dækket, kom det hele i en plastpose og læg i køleskabet. Lad kødet marinere minimum et par timer, gerne natten over. Læg 8 træspyd i blød i koldt vand i ½-1 time inden de skal bruges. Skær peberfrugt og løg i tern. Sæt skiftevis rødløg, peberfrugt og kalkunkød på spyd, krydder med salt og peber og pensel dem med resten af marinaden og grill dem på en grillpande eller på trækulsgrill i 10 minutter. Vend dem ofte. Pas på med at give dem for meget, for så bliver de tørre, de skal bare netop gennemsteges.  

Tilbehør

Ovnstegte kartofler vendt i olie og drysset med timian og coleslaw eller tzatziki.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.