Gratineret Kyllingebryst Supreme.

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 kyllingebryster med skind og vingeben
salt og peber
olivenolie
smør
20 blade frisk salvie
8 skiver god ost, såsom Comté eller Emmentaler  

Tilberedning

Krydder kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem gyldne på alle sider i lidt smør og olie.
Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 180 oC i 10-12 min.
Hæld stegeskyen fra fadet i en lille kasserolle og kog nogle salviestængler og blade i skyen.
Kog ind med 1-2 dl Oloroso Sherry eller Marsala, monter med lidt smør eller fløde og smag til med salt og peber.
Dæk hver bryst først med salvieblade og så med skiver af den gode ost.
Skru op for ovnen til 250 oC eller grill og gratiner osten til den er gylden og boblende.  

Tilbehør

Server kyllingebrysterne med råstegte kartofler, skysaucen og en grøn salat.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.