Gratineret Kyllingebryst Supreme.

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer 4 kyllingebryster med skind og vingeben salt og peber olivenolie smør 20 blade frisk salvie 8 skiver god ost, såsom Comté eller Emmentaler

Tilberedning

Krydder kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem gyldne på alle sider i lidt smør og olie.
Læg dem i et ildfast fad og steg dem i ovnen ved 180 oC i 10-12 min.
Hæld stegeskyen fra fadet i en lille kasserolle og kog nogle salviestængler og blade i skyen.
Kog ind med 1-2 dl Oloroso Sherry eller Marsala, monter med lidt smør eller fløde og smag til med salt og peber.
Dæk hver bryst først med salvieblade og så med skiver af den gode ost.
Skru op for ovnen til 250 oC eller grill og gratiner osten til den er gylden og boblende.  

Tilbehør

Server kyllingebrysterne med råstegte kartofler, skysaucen og en grøn salat.