Græsk lammekølle 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 lammekølle uden skankben
4-5 fed hvidløg
krydderurter efter smag
200 fetaost
2 dl creme fraiche
1½ dl bouillon
1½ dl hvidvin  

Tilberedning

Den afpudsede lammekølle spækkes med splint af hvidløg og de hakkede krydderurter(timian, rosmarin, mynte efter smag), krydres med salt og peber lægges i et ovnfast fad. Brunes i 20 min i en 220o C varm ovn. Bland reven fetaost med creme fraichen. Dæmp varmen til 180o C og hæld væden - ½ bouillon ½ hvidvin ved og fordel fetablandingen over kødet. Steg køllen færdig til overfladen er gylden i ca. 40 min. Lad køllen hvile tildækket i 10 min inden den skæres ud.  

Tilbehør

Server med bønnesalat med finthakket hvidløg samt råstegte kartofler. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.