Gehackte Leber 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
300 g ande- eller kyllingelever
1 løg
5 spsk andefedt
2 æg
1 æble
salt, peber 

Tilberedning

Kog æggene i 7 minutter, så de er smilende. Leveren befries for sener og evt. galdeaftegninger. Pil og hak løget, skræl og skær æblet i tern og lad løg og æble snurre på en pande i andefedtet. Steg leverne nogle minutter på hver side, den skal være rosa, men ikke rød indeni. Kog panden af med lidt bouillon og kom det hele sammen med de pillede æg i en skål hvor det hele hakkes groft med en blenderstav. Pas på den må ikke blive for fin. 

Tilbehør

Saltagurker eller cornichoner og surbrød bydes til. Det er almindelig i det jødiske køkken hvorfra denne ret stammer at dække skålen med hakkede, hårdkogte æg.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.