Fransk berberiandebryst med bouillonkartofler 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
2 stk. berberiandebryster (300-350 gram/stk.)
100 g bacon
4 store kartofler
4 dl. bouillon eller fjerkræfond
citronsaft
salt og peber  

Tilberedning

Andefedtet ridses i tern og krydres med salt og peber. Brysterne brunes med fedtsiden nedad 3-4 minutter i en gryde, hvorefter de brunes kort på kødsiden og tages op. Rist det fintskårne bacon gyldent i andefedtet, tag det op og sæt til side. De skrællede kartofler skæres i tynde skiver og steges i fedtet 3-5 minutter under omrøring, så de ikke bruner. Tilsæt bouillonen/fonden og det ristede bacon, smag til med salt, peber og citronsaft og hæld det hele i et ildfast fad. Læg andebrysterne ovenpå kartoflerne og sæt fadet i ovnen ved 175°.i ca. 20 minutter. Brysterne tages op for at hvile i ca. 5 minutter før udskæring i tynde skiver, som anrettes ovenpå kartoflerne.  

Tilbehør

Hertil kan serveres flødestuvet spinat eller blandet salat samt et godt brød til at “dyppe op med”. God fornøjelse… 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.