Fleur de sel

Fleur de sel


Varenummer: 9800403 STK
Giv dine gæster en helt særlig smagsoplevelse med det fine, håndhøstede Fleur de Sel. Fleur de Sel er fint, ubehandlet havsalt med en cremehvid farve og en delikat smag. Ile de Noirmoutier er en lille ø ud for Frankrigs vestkyst. En tredjedel af øen er dækket af saltmarsk, og øen havde sin storhedstid i 1600- og 1700-tallet, da havsalt var en kostbar og eftertragtet handelsvare. Frem til 1970’erne faldt efterspørgslen, så der til sidst kun var 30 saltmagere tilbage – et håndværk og en lokal kultur var ved at gå tabt. I 1993 satte Aquasel sig for at bevare det gamle håndværk. I dag er der over 100 saltmagere på øen, og Fleur de Sel fra Noirmoutier regnes for noget af verdens fineste havsalt. Fleur de Sel – saltblomster – bliver dannet i vandoverfladen i de store saltvandsbassiner, som saltmagerne graver i marsken. Saltet bliver håndhøstet og lagt til tørre i solen i fletkurve og bevarer på den måde mange flere mineraler og smagsstoffer end sydesalt.
Vis mere
Vis mindre
Colli16 PK/KRT
Pakkestr250 gr/pk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.