Fillodej

Fillodej


Varenummer: 8608123 PK
Filodej er papirstynde ark af strudeldej lavet af mel, vand, salt og stivelse. Dejen har en neutral smag og kan fyldes med både salt og sødt. Den er nem at arbejde med og bliver knasende sprød, når den bliver bagt. Græske Kanaki har mere end 30 års erfaring med at fremstille filo- og kataifidej. Dejen produceres ud fra strenge kvalitetskrav, både til Kanakis leverandører og til Kanakis egen produktion, og Kanaki tester løbende både ingredienser og den færdige dej. Man kan derfor altid regne med, at smagen og konsistensen af Kanakis delikate filo- og kataifidej er i top, uanset om man skal bruge produkterne til det salte eller det søde køkken.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 pk/krt
Pakkestr12 stk/pk - 450 gr/pk
Opr. landGrækenland
PakningANDET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.