Fasanfilet med rejer og dild
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
4 fasanfileter
20 g smør
250 g store rejer
1½ dl hvidvin
nogle tråde safran
1 lille bundt dild
1 dl piskefløde
salt, peber
4 fasanfileter
20 g smør
250 g store rejer
1½ dl hvidvin
nogle tråde safran
1 lille bundt dild
1 dl piskefløde
salt, peber
Tilberedning
Pil rejerne og svits skallerne i smørret sammen med safran, tilsæt hvidvin og lade det koge i 10 minutter. Si sovsen og pres al væden godt igennem en finmasket sigte. Steg fasanfileterne først 1 minut på hver side ved kraftig varme, dæmp varmen og steg dem færdig i 2-3 minutter på hver side. Hold dem varme. Kog rejesuppen godt igennem, tilsæt fløde og lad det koge indtil sovsen tykner. Læg de pillede rejer i og server fasanbrysterne med rejesaucen drysset med fintklippet dild.
Tilbehør
Server med kogte ris og grønne asparges med bid. God fornøjelse…