Fasan i kål 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
2 fasaner
150 g bacon
50 g smør
1 lille hvidkålshoved
2 gulerødder
1 tsk letknuste enebær
½ tsk timianblade
salt og peber
3-4 dl bouillon 

Tilberedning

Fasanerne gnides med salt og peber. Bacon skæres i fin tern og svitses i rigelig smør, heri brunes fasanerne. Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Grøntsager og krydderier blandes og pakkes tæt om fasanerne. Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 time. Rør en gang imellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde. Tag fasanerne op og del dem i passende stykker. Anret kålen på et varmt serveringsfad og fordel fasanstykkerne ovenpå. 

Tilbehør

Byd grov kartoffelmos til. God fornøjelse…