Farserede vagtler med figner
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer
4 udbenede vagtler
200 g hakket kalkunkød
1 æg
2 spsk. creme fraîche
1 spsk. lyse rosiner
1 dl hvid portvin
1 dl hvidvin
1 spsk. honning
smør
salt og peber
8 friske figner
1 spsk. lyse rosiner
4 udbenede vagtler
200 g hakket kalkunkød
1 æg
2 spsk. creme fraîche
1 spsk. lyse rosiner
1 dl hvid portvin
1 dl hvidvin
1 spsk. honning
smør
salt og peber
8 friske figner
1 spsk. lyse rosiner
Tilberedning
Rør kalkunkødet med æg, creme fraîche, hakkede rosiner, salt og peber. Krydder vagtlerne med salt og peber. Fyld dem med farsen og luk dem med kødnåle eller bomuldsgarn. Brun dem i smør på alle sider i en kasserolle og hæld portvin og vin ved. Braiser under låg i 15 min. Tag vagtlerne op. Smag saucen til med honning, del fignerne i kvarte og varm dem og rosiner i saucen
Tilbehør
Server med en halv rødvinskogt pære og kogte perlebyg.