Elsdyrsteg med marksvampe 

Ingredienser

1 elsdyrsteg af inderlår (ca. 600g)
1 dl aceto balsamico
1/4 l fløde
500 g rensede mark svampe (brug evt. støvbolde og andre spiselige mark- og skovsvampe)
2 dl bouillon
5 kviste salvie
100 g revet ost med trøffelsmag eller stænk osten med lidt trøffelolie
3 store kartofler
50 g sesam,
1/2 dl olivenolie,
salt, peber  

Tilberedning

Brun elsdyrstegen på en pande og steg den færdig i ovnen 20-30 min. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile dækket til med alufolie. Imens stegen er i ovnen skrælles kartoflerne og skæres i både. Brun dem i olien og fordel dem herefter i et ildfast fad. Vend sesam i kartoflerne og bag dem færdige i ovnen ved 175 grader i cirka 30 min. Rens svampene og sauter dem i smør. Tilsæt balsamico og reducer til halvdelen. Herefter tilsættes fløde, den hakkede salvie, bouillon og til sidst osten. Lad stuvningen koge ind i cirka 10 minutter.  

Tilbehør

Skær stegen i skiver og server med kartoflerne og svampestuvningen. 

Elsdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.