Elsdyrsteak med fennikel og agurk 

Ingredienser

4 elsdyrsteaks
smør
salt, peber
2-3 spsk. god olivenolie
2 spsk. citronsaft og lidt fintreven skal af en økologisk citron
1 fed hvidløg
lidt honning
salt og peber
finthakket persille og dild
1 tsk. hakket fransk estragon
1 stor fennikel
2 stilke bladselleri
1 lille rødløg
1 agurk  

Tilberedning

Pisk olie, citronsaft og skal samt hvidløg sammen. Smag til med salt og peber og rør de hakkede krydderurter. Snit fennikel, bladselleri og rødløg i tynde skiver. Skræl og flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær agurken i tynde bjælker. Bland agurk, fennikel, bladselleri og rødløg og hæld dressingen over. Salaten må gerne trække i et par timer før den smages til. Steg elsdyrsteaks i et par minutter på hver side og server med salaten.  

Tilbehør

Nye kartofler 

Elsdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.