Elsdyrbøf med glaserede rødbeder og peberrod 

Ingredienser

4 Elsdyrbøffer
1 bundt nye rødbeder
2 dl vildfond
saften af 1 limefrugt
1 tsk rørsukker
70 g smør
Reven peberrod
1 dl piskefløde  

Tilberedning

Skræl eller skrab rødbederne og skær dem i både. Svits dem i lidt smør, tilsæt limesaften og rørsukker og damp dem møre under omrøring. Kom fonden på og monter til sidst med resten af smørret. Steg bøfferne i en blanding af olie og smør i 3-4 min. på hver side alt efter hvor røde de skal være. Krydder med salt og peber. Pisk fløden, rør den revne peberrod i og smag til med salt og peber. Anret bøffen på tallerknen sammen med rødbederne toppet med flødepeberrod.  

Tilbehør

Små kartoffler. 

Elsdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.