Elgmedailloner 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 skiver elgfilet
salt, peber,
knuste enebær
smør
½ dl madeira
30 g tørrede morkler
1 timiankvist
1 dl piskefløde
1 lille dåse gåse.- eller andeleverpostej 

Tilberedning

Blød morklerne op i vand eller hvidvin i 1 time og skyld dem godt under rindende vand. Svits dem på panden sammen med timianblade. Hæld madeiraen ved og kog det godt igennem, pisk fløden i og smag til med salt og peber Vend medaillonerne i en blanding af salt, peber og knuste enebær og steg dem 2-3 min på hver side i brunet smør. Sæt medaillonerne på et varmt fad og vend morkelsaucen i stegeskyen. Læg en ikke for tyk skive fjerkræleverpostej på hver steak og hæld saucen ved.  

Tilbehør

Små smørvendte kogte kartofler.