Elgmedailloner 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 skiver elgfilet
salt, peber,
knuste enebær
smør
½ dl madeira
30 g tørrede morkler
1 timiankvist
1 dl piskefløde
1 lille dåse gåse.- eller andeleverpostej 

Tilberedning

Blød morklerne op i vand eller hvidvin i 1 time og skyld dem godt under rindende vand. Svits dem på panden sammen med timianblade. Hæld madeiraen ved og kog det godt igennem, pisk fløden i og smag til med salt og peber Vend medaillonerne i en blanding af salt, peber og knuste enebær og steg dem 2-3 min på hver side i brunet smør. Sæt medaillonerne på et varmt fad og vend morkelsaucen i stegeskyen. Læg en ikke for tyk skive fjerkræleverpostej på hver steak og hæld saucen ved.  

Tilbehør

Små smørvendte kogte kartofler. 

Elsdyr
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.