Sherryeddike Palomino

Sherryeddike Palomino


Varenummer: 7809503 STK
Sherryvineddiken fra Olmeda Orígenes er smukt ravfarvet. Den har en dejlig aroma af tørret frugt og gammel sherry med en fyldig, velbalanceret smag. Olmeda Orígenes’ sherryvineddike bliver produceret i Jerez de la Frontera nær Cádiz i Andalusien. Regionen er kendt for sine stærke traditioner – flamenco, tapas, tyrefægtning og ikke mindst sherryproduktion. Olmedas sherryvineddike bliver lavet på gode sherryvine af palominodruer. Eddiken modner på egetræsfade og omhældes efter et sindrigt system af ”soleras” og ”crideras”. Soleras er de nederste tønder med den ældste eddike. Når tappemesteren tapper eddike af solerastønderne, hælder han ny eddike på fra tønderne i rækken ovenfor, crideras, og den nye blanding modner færdig.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr250 ml/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.