Dyrekød med tranebær-citrussauce i wok 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
500 g dyrekød i skiver
1 spsk. jordnøddeolie
2 forårsløg
1 courgette
1 tsk. reven citronskal
¼ dl friskpresset appelsinsaft
2 spsk. friskpresset citronsaft
1¼ dl tranebærsauce
1 spsk. lys, tør Sherry
Friskkværnet, rød peber,
salt
2 tsk. majsmel  

Tilberedning

Skær forårsløget samt courgetter i skrå skiver. Bland citronskal, saft, sauce, Sherry og majsmel i en lille kande. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, steges kødet i 3 - 4 minutter, til det er mørt. Tag kødet op med en hulske. Varm Wokken op igen evt. med lidt mere olie, tilsæt forårsløg, courgetter og rør i 2 minutter. Tilsæt sauce-blandingen og kog det igennem. Kom dyrekødet tilbage og rør i 2 minutter. Smag til med friskkværnet rød peber og salt.  

Tilbehør

Server med kinesiske nudler.