Dyrehakkebøffer
Ingredienser
Til 4 personer:
500 gr. hakket dyrekød
4 skiver bacon
5 knuste enebær
Salt
Peber
½ dl. bouillon
½ dl. piskefløde
Smør til stegning
500 gr. hakket dyrekød
4 skiver bacon
5 knuste enebær
Salt
Peber
½ dl. bouillon
½ dl. piskefløde
Smør til stegning
Tilberedning
Dyre hakkekødet formes til 4 bøffer som omvikles med bacon. Baconen fæstnes med en tandstik. Krydres med knuste enebær og salt og peber. Bøfferne steges ved god varme i smør 3-4 minutter på hver side. Kog panden af med bouillon og tilsæt fløde og evt. lidt mere knust enebær. Smag til med salt og peber.
Tilbehør
Stuvede kartofler og rødbedekompot (strimler af rødbeder dampes møre i bouillon. Til sidst tilsættes 1 spsk. smør, limesaft salt og peber.