Dyrehakkebøf med nye kartofler i pesto
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
500 g hakket dyrekød 1 kg
små nye kartofler
1 stort bundt basilikum
50 g pinjekerner eller mandler uden skind
50 g parmesanost
1 dl god olivenolie
olie eller smør til stegning
salt
peber
500 g hakket dyrekød 1 kg
små nye kartofler
1 stort bundt basilikum
50 g pinjekerner eller mandler uden skind
50 g parmesanost
1 dl god olivenolie
olie eller smør til stegning
salt
peber
Tilberedning
De nye kartofler koges i vand tilsat salt, så de er møre men stadigvæk har noget bid. Basilikum, ristede pinjekerner eller mandler, ost og olie blendes til en jævn masse, tilsæt olien lidt ad gangen. Dyrehakkekødet formes til 4 bøffer, krydres med salt og peber og steges ved god varme i smør eller olie i 3-4 minutter på hver side. Vend de stadig lune kartofler i pestoen og server til.
Tilbehør
Godt brød klæder en hver ret.