Dyregryde med champignon 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
Ca. 400 g dyresmåkød
10-15 skalotteløg
1 gulerod
250 g champignon
smør
salt
peber
6-8 stødte enebær
2 dl rødvin
1 dl fond eller bouillon
2 dl piskefløde
1-2 spsk rønnebærgelé 

Tilberedning

Giv skalotteløgene et opkog, skyl dem i koldt vand og pil dem. De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon. Lad det stege under omrøring i nogle minutter

Dyrekødet i tern brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de stødte enebær. Bland de svitsede grøntsager med kødet og lad det småkoge i ca. 30-40 min. Tilsæt fløden og smag til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt. 

Tilbehør

Serveres med små, smørstegte kartofler og en let waldorff salat med æbler og bladselleri vendt i creme fraiche krydret med salt, peber og citron.  

Køb varerne til opskriften
Dyrekød 1 i tern 2,5 kg
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.