Duer med grønærter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 unge franske duer
4 skiver Ventreche eller andet letsaltet flæsk
10 skalotteløg
400 g grønne ærter
50 g smør
1 krydderbuket af persille, timian og laurbærblad
salt, peber 

Tilberedning

Skær flæsket i tern og brun det i en gyde, tilsæt skalotteløgene, svits dem med og tag det hele op og sæt det til side. Brun duerne i gryden til de er gyldne på alle sider, krydder dem med salt og peber. Kom flæsk og løg tilbage i gryden tilsæt et par spsk vand og krydderbuketten, læg låg på og lad det simre i 10 minutter. Tilsæt de friske pillede ærter (frosne fine ærter kan bruges) og lad retten stå yderligere 10 minutter. 

Tilbehør

Serveres rygende varm med små pillekartofler drysset med persille. God fornøjelse…