Confit vagtellår

Confit vagtellår


Varenummer: 3220623 PK
De confiterede vagtellår er buttede og kødfulde og kommer fra naturens side i en mundret størrelse. Selvom vagtler er trækfugle i fasanfamilien, er kødet lyst og saftigt, og smagen er mild og delikat. De små vagtellår har kogt i fedt i flere timer, så de er fulde af smag og skal bare have et øjeblik i ovnen. Vagtlen er egentlig en trækfugl, og opdrættede vagtler kan stadig flyve, men de små, brune fugle foretrækker – ligesom deres fætter fasanen – at skrabe efter korn og insekter i græsset. Det giver dem stærke, kødfulde lår med en sund muskulatur. De franske vagtler opdrættes af familiefirmaet Les Charmilles i Maulévrier syd for Loire, hvor regionens milde klima egner sig særligt godt til fjerkræopdræt. Vagtlerne går i store frilandsvolieres, så fuglene også kan bruge deres vinger.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr0,5 kg/pk - ca.20-25 lår/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.