De confiterede vagtellår er buttede og kødfulde og kommer fra naturens side i en mundret størrelse. Selvom vagtler er trækfugle i fasanfamilien, er kødet lyst og saftigt, og smagen er mild og delikat. De små vagtellår har kogt i fedt i flere timer, så de er fulde af smag og skal bare have et øjeblik i ovnen. Vagtlen er egentlig en trækfugl, og opdrættede vagtler kan stadig flyve, men de små, brune fugle foretrækker – ligesom deres fætter fasanen – at skrabe efter korn og insekter i græsset. Det giver dem stærke, kødfulde lår med en sund muskulatur. De franske vagtler opdrættes af familiefirmaet Les Charmilles i Maulévrier syd for Loire, hvor regionens milde klima egner sig særligt godt til fjerkræopdræt. Vagtlerne går i store frilandsvolieres, så fuglene også kan bruge deres vinger.
| .jpg) |
|
Colli | 6 pk/krt |
|
Pakkestr | 0,5 kg/pk - ca.20-25 lår/pk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | FROST |
|
|