Citron

Citron

Citronmarmelade:

Ingredienser:

80 gram vand
235 gram citronsaft
50 gram melis
6 gram gelatin
140 gram semi candied
10 gram finthakket mynte

Tilberedning:

Smelt sukkeret i vand, tilsæt udblødt gelatine og citronconfit. Tilsæt citronsaft og mynte. Sæt på køl, støb ved rette konsistens.

Silikoneform Ø 3,5 cm

Antal: ca. 19 stk.

Yuzu creme:

Ingredienser:
665 gram fløde
6 gram gelatine

185 gram hvid chokolade

150 gram yuzu saft

Tilberedning:

Kog fløden op. Tilsæt udblødt gelatine. Smelt chokoladen deri. Sæt på køl til dagen efter. Pisk cremen op og tilsæt kold yuzusaft. Støb i silikoneforme med et indlæg af citronmarmelade.



Silikone form Ø 4,5 cm. Gem resten af cremen i en sprøjtepose til at smøre op med.



Antal: ca. 18 stk.

Finish:


  • 750 gram hvid chokolade

  • 250 gram kakaosmør

  • x gram gul fedt opløseligt farvepulver 


Varm chokolade, kakaosmør og farve til ca. 45 grader. Dyp citronerne i chokoladen. Til sidst sprayes de med den samme blanding. 

Desserten er lavet til Boiron Masterclass i samarbejde med Condi og Konditorlandsholdet.