Citron
Citron
Citronmarmelade:
Ingredienser:
80 gram vand
235 gram citronsaft
50 gram melis
6 gram gelatin
140 gram semi candied
10 gram finthakket mynte
Tilberedning:
Smelt sukkeret i vand, tilsæt udblødt gelatine og citronconfit. Tilsæt citronsaft og mynte. Sæt på køl, støb ved rette konsistens.
Silikoneform Ø 3,5 cm
Antal: ca. 19 stk.
235 gram citronsaft
50 gram melis
6 gram gelatin
140 gram semi candied
10 gram finthakket mynte
Tilberedning:
Smelt sukkeret i vand, tilsæt udblødt gelatine og citronconfit. Tilsæt citronsaft og mynte. Sæt på køl, støb ved rette konsistens.
Silikoneform Ø 3,5 cm
Antal: ca. 19 stk.
Yuzu creme:
Ingredienser:
665 gram fløde
6 gram gelatine
665 gram fløde
6 gram gelatine
185 gram hvid chokolade
150 gram yuzu saft
Tilberedning:
Kog fløden op. Tilsæt udblødt gelatine. Smelt chokoladen deri. Sæt på køl til dagen efter. Pisk cremen op og tilsæt kold yuzusaft. Støb i silikoneforme med et indlæg af citronmarmelade.
Tilberedning:
Kog fløden op. Tilsæt udblødt gelatine. Smelt chokoladen deri. Sæt på køl til dagen efter. Pisk cremen op og tilsæt kold yuzusaft. Støb i silikoneforme med et indlæg af citronmarmelade.
Silikone form Ø 4,5 cm. Gem resten af cremen i en sprøjtepose til at smøre op med.
Antal: ca. 18 stk.
Finish:
- 750 gram hvid chokolade
- 250 gram kakaosmør
- x gram gul fedt opløseligt farvepulver
Varm chokolade, kakaosmør og farve til ca. 45 grader. Dyp citronerne i chokoladen. Til sidst sprayes de med den samme blanding.
Desserten er lavet til Boiron Masterclass i samarbejde med Condi og Konditorlandsholdet.