Farmet kaviar EU

Farmet kaviar EU


Varenummer: 9042203 STK
Denne eksklusive kvalitetskaviar fra opdrættet stør er nøje udvalgt af et af Europas ældste kaviarhuse.  Kaviar fra den opdrættede, adriatiske stør er mørkegrå, cremet og har en fin, afbalanceret nøddesmag. Kaviaren er ikke pasteuriseret og har begrænset holdbarhed. Den kommer i en hermetisk lukkede beholder og skal opbevares på køl.  Caviar Copenhagen har mange års erfaring med import af kaviar og arbejder sammen med en af Europas ældste kaviarleverandører, AKI. Caviar Copenhagen importerer kaviar fra opdrættet stør af den allerbedste kvalitet og har også et sortiment af lakse- og ørredrogn.   AKI Selection kaviar kommer fra opdrættet stør, der er en blanding af Naccarii- og Baeriistøren, begge i tæt familie med Oscietrestøren. Fiskene lever af planter og småfisk og kan blive op til 2 meter lange. De begynder at producere æg efter 5-7 år. Farven kan variere fra lys grå til mørkegrå og over i det brunlige, og de er ca. 2-3 mm store.
Vis mere
Vis mindre
Type
Pakkestr30 gr/stk
Opr. landEU
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.