Braiseret lammebov 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 stor udbenet, snøret lammebov
salt, peber
olie
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1 porre
2 dl bouillon
3 tomater
150 g hvide bønner
1 kvist frisk timian
1-2 chili
2 tsk. tomatpuré
Persille  

Tilberedning

De hvide bønner udblødes i vand natten over. Brun lammeboven i en gryde, krydder med salt og peber og hæld lidt bouillon ved. Gør urterne i stand og kom dem i gryden og lad det simre i 15-20 min. Kog de hvide bønner i udblødningsvand tilsat timian og chili. Hæld kogevandet fra, tag chili og timiankvisten op og bland bønnerne med tomatpuré. Læg nu boven i en lille bradepande eller et ovnfast fad, læg urter og tomater skåret i både sammen med de kogte, afdryppede hvide bønner omkring stegen. Tilsæt evt. lidt mere væde og stil fadet i ovnen ved 175o i 20 min. Skær boven i ikke for tynde skiver, anret med grønsagerne og drys med hakket persille.  

Tilbehør

Server med en kartoffelgratin eller råstegte kartofler. 

lam
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.