Braiseret kalkunbryst med rosmarin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
600g kalkunbryst
2 rødløg
2 gulerødder
2 kviste frisk rosmarin
2½ dl vand
50 g smør
salt og peber 

Tilberedning

Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i smørret i bunden af en gryde. Brystet tages op. Gulerødder i skiver og rødløg i halve skiver sauteres i gryden, hakket rosmarin (tørret kan brugs i nødstilfælde) og vand tilsættes. Kalkunbryst og urter braiseres under låg i ca. 20 minutter, hvorefter brystet tages op og holdes lunt, mens fonden med grøntsager smages til med salt og peber og monteres med smør. Brystet skæres i skiver og anrettes i et fad oven på grøntsagerne. 

Tilbehør

Serveres med pillekartofler drysset med persille. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.