Bornholmerhane Tikka Masala 

Ingredienser

Ingredienser til 6 personer
1 Bornholmerhane
2 1/2 spsk. olivenolie
3 løg
6 fed hvidløg
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. stødt koriander
4 tsk. garam masala
1 tsk. cayennepeber
3 laurbærblade
3 grønne kardemommekapsler
1 ds. kokosmælk
2 tsk. tomatpuré,
1 dl vand
1 dl græsk yoghurt 10%
2 tsk.
salt
peber  

Tilberedning

Skær kyllingen i mindre stykker. Hak løg og hvidløg. Varm olien op i en gryde og steg løg og hvidløg gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem under omrøring. Bland spidskommen, koriander, cayenne og garam masala og de knuste kardemommekapsler, drys over kødet og svits dem under omrøring i cirka to min. Kom derefter kokosmælk, laurbærblade, tomatpure og vand i gryden og kog op. Hæld den græske yoghurt ved og krydder med salt og peber. Lad retten simre under låg i cirka 30 - 45 min. Smag til evt. med lidt citronsaft.  

Tilbehør

Basmatiris, Mango Chutney og yoghurt