Aceto balsamico traditionale

Aceto balsamico traditionale


Varenummer: 7804003 STK
Balsamico Tradizionale fra Ortalli er en eksklusiv eddike, der er lagret mindst 15 år. Giv dine gæster en helt særlig, balsamisk oplevelse. Balsamicoen er sort og næsten sirupsagtig i konsistensen. Eddiken har en dyb, fyldig smag med god sødme. Aromaen lever og ændrer sig, alt efter hvor længe eddiken står. Aceto Balsamico Tradizionale di Modena er den fineste. Eddiken skal lagres i mindst 15 år på små ege-, kastanje- eller morbærtræfade. Balsamicoen blindsmages, tappes på en lille 100 ml flaske under overvågning af en repræsentant fra smagepanelet og får en etiket hen over kapslen som bevis for, at det er en Aceto Balsamico Tradizionale.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr100 ml/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.