Hvid balsamisk eddike condimiento

Hvid balsamisk eddike condimiento


Varenummer: 7805003 STK
Den hvide balsamico fra Ortalli er en frisk balsamisk eddike lavet på hvide druer efter samme metode som den klassiske Aceto Balsamico di Modena. Brug den fx over en salat eller som smagsfremhæver i lyse supper og sovser.  Balsamicoen har en lys, gylden farve og en frisk, blød smag med en god syre-sødme-balance. For at sikre den bedste kvalitet har Ortalli fuld kontrol over hele processen, fra druerne udvælges og presses, mosten varmes op og fermenteres naturligt, og eddiken modner på træfade, til den til sidst hældes på flasker.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr0,5 l/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.