Andeleverpuré 

Ingredienser

Ingredienser til 6-8 personer:
300 g andelever eller anden fjerkrælever
2 chalotteløg
80 g smør
1 ¼ dl piskefløde
½ dl marsala
salt, peber 

Tilberedning

Leveren befries for sener og evt. galdeaftegninger, der gør leveren bitter. Pil og hak løgene og steg dem klare i lidt smør. Læg leverne på panden og steg dem et par minutter på hver side. De skal være rosa men ikke rå indeni. Kom marsala på panden og giv den et opkog. Hvis man vil understrege den sødige leversmag, kan man også bruge portvin eller madeira. Kom det hele, sammen med fløde, salt, peber og det resterende bløde smør, i en blender og blend det til en ensartet masse. En blenderstav kan også bruges og man bestemmer selv hvor fin man ønsker konsistensen af puréen. Hæld puréen i en skål og sæt den i køleskabet et par timer. Form ”æg” med en ske dyppet i varm vand og anret på en tallerken.  

Tilbehør

Byd godt brød til. Andeleverpuréen kan også serveres på en salat af forskellige, strimlede, friske salater ned grofthakkede valnøddekerner vendt i en dressing af Aceto Balsamico og en god olivenolie.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.