Andebryst med valnøddesauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
2 berberiandebryster
2 dl ande- eller hønsebouillon
salt og peber
1 kvist timian
2 små skalotteløg
1/2 dl portvin
60 g valnøddekerner
2 dl fløde
20 g smør
1 tsk majsstivelse  

Tilberedning

Tør andebrysterne godt, og rids fedtet i rudemønster. Drys med salt og peber. Brun først med fedtsiden nedad på en varm pande, vend, og brun den anden side. Dæmp varmen lidt og steg så igen med fedtsiden nedad 8 min. Vend og steg 8 min. på den anden side. Tag kødet af og hold det varmt i stanniol 10 min. Andebrysterne vil så være svagt rosa. Imedens hakkes løgene og valnødderne, som svitses hurtigt i smørret. Tilsæt bouillon, portvin og timian og kog svagt under låg 15 min. Pisk fløde og majsstivelse sammen og pisk det i saucen. Lad den koge 5 min. Smag den til. Skær kødet i tynde skiver lidt på skrå, og læg dem oven på saucen.  

Tilbehør

Sukkerærter som lige har fået et opkog og er vendt i lidt smør og canadiske vildris blandet med hvide ris eller råstegte kartofler er godt til. God fornøjelse… 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.