And med oliven 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 berberiand på ca. 3 kg
1 spsk. smør
1½ dl hvidvin
5 chalotteløg
2-3 fed hvidløg
salt,
peber
150 g grønne oliven 

Tilberedning

Del anden i 6-8 stykker med en skarp kniv og brun stykkerne i lidt smør i en stegegryde. Tag dem op og drys med salt og peber. Pil chalotteløg og hvidløg og hak hvidløgene fint. Svits dem i gryden, hæld hvidvin ved og lad det koge nogle minutter. Lag kødet tilbage i gryden og lad det snurre ved svag varme uder låg. Efter en time, tag andestykkerne op og hold dem varme. Skum skyen for fedt. Udsten evt. oliven, hak dem groft og kom dem i saucen og smag til. Saucen kan evt. jævnes lidt. Læg anden tilbage og server i gryden.  

Tilbehør

Råstegte kartofler eller Pommes Anna og blandet salat.