And med madagascarpeber 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 berberiand på ca. 3 kg
3 spsk. madagascarpeberkorn
1 spsk. reven skal af usprøjtet citron
3 spsk. hakket persille
salt og peber
ca. 50 g smør
1 spsk. mel
2 dl andebouillon  

Tilberedning

Gør anden i stand, skær hals og vingespidserne fra anden og gnid den ind- og udvendig med salt og peber. Det afskårne kan bruges til at koge andebouillonen sammen med nogle urter. Mos 2 spsk. madagascarpeberkorn og bland med smør, citronskal og hakket persille. Gnid anden ind og udvendig med halvdelen af smørblandingen. Læg anden i en bradepande med brystet nedad i en 18 C varm ovn og steg den i 45 minutter. Vend anden og steg den færdig i yderligere 1 time med brystet opad. Pensl af og til med resten af smørret. Stik i låret, hvis saften der pibler ud er klar så er anden det også. Tag anden ud og hold den varm. Kog bradepanden af med lidt vand og hæld det i en skål. Skum fedtet af. Varm lidt andefedt i en gryde, rør melet ud og spæd med skyen fra bradepanden samt bouillon og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber og rør resten af madagascarpeberkornene i hele eller hakkede. Skær anden ud og server den sammen med saucen.  

Tilbehør

Små aspargeskartofler og en salat af rødkål, æble og valnødder med crème fraîche dressing. 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.