And med grønærter 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
1 berberiand på ca. 3 kg
3 dl andebouillon
1 kg friske grønærter eller 400 g frosne fine ærter
20 små perleløg
salt og peber
lidt andefedt  

Tilberedning

Gør anden i stand, skær hals og vingespidserne fra anden og gnid den ind- og udvendig med salt og peber. Det afskårne kan bruges til at koge andebouillonen sammen med nogle urter. Læg anden i et dybt ildfast fad med brystet nedad i en 250o C varm ovn og steg den i 20 minutter. Vend anden og brun den i 20 min med brystet opad. Hæld fedtet fra og skru ned for varmen til 160o C og kom et par dl bouillon ved, når varmen er dalet. Steg anden i yderligere 1-1½ time. Bælg ærterne hvis der bruges friske og giv dem et kort opkog i kogende vand og pil løgene. Steg løgene gyldne i lidt andefedt. Tag anden op og kog skyen sammen med resten af bouillonen i en gryde og smag til med salt og peber. Bland skysovs med ærter og løg og læg det omkring anden og steg i yderligere 10 min. Skær anden ud, læg den på ærteblandingen og drys evt. med lidt smulret sprødstegt bacon eller andeskind.  

Tilbehør

Små pillekartofler drysset med persille. 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.