Spinat og Feta i Filodej 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
450 g. frisk eller dybfrossen hel spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
smør
salt
cayennepeber
1 stor kvist mynte
200 g fetaost
2 æg
8 plader filodej
smeltet smør til pensling  

Tilberedning

Spinat i hele blade optøs og trykkes helt fri for væde. Anvendes frisk spinat skal den blancheres kort i kogende saltvand. Hak løg og hvidløg fint og svits i lidt smør, skær spinaten groft, vend den i og krydr med salt og cayennepeber og den hakkede mynte efter smag. Spinatblandingen afkøles lidt og blandes med 200 g fetaost i tern og 2 hele sammenpiskede æg. Læg 4 plader filodej på bordet og pensl med smeltet smør. Læg en plade oven på hver og pensl igen. Del de 4 plader i midten og fyld hver firkant med spinatmassen og fold til tre- eller firkantede pakker. Bag ved 180 o i 15 min til pakkerne er gyldne og sprøde.  

Tilbehør

Spinatpostejerne er et ideelt mellemmåltid med en kold øl eller måske et glas Retsina.