Indbagt ost i Filodej 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
30 g smør
1 spsk. hvedemel
1 dl mælk
100 g ost (sardisk pecorino eller parmesan)
100 g fetaost
2 æg
8 plader filodej
smeltet smør til pensling  

Tilberedning

Lav en bechamelsauce ved at smelte smør og rør melet i. Spæd op med mælken og lad det koge godt igennem. Riv osten og hak fetaost. Bland osten i bechamelsaucen og køl massen lidt af. Pisk æggene sammen og rør dem i. Læg 4 plader filodej på bordet og pensl med smeltet smør. Læg en plade oven på hver og pensl igen. Del de 4 plader i mindre stykker alt efter hvor stor ostetrekanterne skal være. Læg en klat ostemasse på hver og fold til trekanter. Bag ved 180 o i 10-15 min til pakkerne er gyldne og sprøde.  

Tilbehør

Ostetrekanter egner sig til aperitif eller som mellemret men kan også serveres som et lille måltid med en skål grøn salat.