Zebrafilet

Zebrafilet


Varenummer: 4604021 PK
Det lækre zebrakød er et godt og magert alternativ til den almindelige oksesteg.  Zebrafileten er mager og mør med en fyldig, sødlig smag, der er en mellemting mellem vildt og hestekød. Bør serveres rosa.  I varmedisen over den afrikanske savanne sitrer zebraernes striber, og når de løber i store stod, har løver og hyæner svært ved at skelne den ene zebra fra den anden. Men selv når rovdyrene får held til at skille en zebra fra flokken, er det med livet som indsats. Zebraen kan brække en løves knogler med sit bid og sparke dens hovedskal ind med sine hårde hove.  Kalus zebrakød kommer fra zebraer, der er lykkeligt forskånet for rovdyrenes tænder. Zebraerne går på store game ranches i Sydafrika. Her har de mellem 1000 og 30.000 hektarer at boltre sig på og lever af områdets græsser og urter. De slagtes på godkendte slagterier i Sydafrika og pakkes af Deli Ostrich i Belgien.
Vis mere
Vis mindre
Colli8-10 kg/krt
Pakkestr3-5 kg/pk
Opr. landBelgien
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.