Yuzupuré

Yuzupuré


Varenummer: 8896021 KRT
Yuzu er en lækker, lille citrusfrugt, der smagsmæssigt kan minde om en blanding af grape og lime. Prøv den som et friskt element i dine cocktails, kager, is eller i det salte køkken. Puréen er lavet af 100% yuzufrugt uden tilsat sukker. Den er svagt sartgul med yuzufrugtens friske, syrlige citrusnoter og et strejf af bitterhed. Boiron tilsætter ikke smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler, men nogle puréer tilsættes lidt invertsukker for at sikre en ensartet smag og konsistens. Puréerne flashpasteuriseres, inden de hældes i praktiske, genlukkelige plastikbeholdere og fryses ned. Flashpasteuriseringen bevarer frugtens naturlige farve, duft og smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1 kg / stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.