Australsk wagyu mørbrad grade 5
Wagyumørbrad er lækkert både som tartar, grillet eller shabu shabu-style (se tilberedningstips). Wagyumørbraden er – som navnet antyder – så mør, at den nærmest kan tygges med øjenvipperne. Kødet er saftigt med en fin fedtmarmorering og en god oksesmag. Da John Warmoll og hans kone købte en lille gård i New South Wales i Australien i 1940’erne, drømte de ikke om, at det en dag skulle blive til et af Australiens førende kvalitetskvægbrug. Men sønnerne David og Philip har et godt øje for kvæg, og de var nogle af de første i Australien, der krydsede familiens sorte Angus-kvæg med japanske wagyukøer. De australske wagyukøer græsser på store vidder det meste af deres liv. Derudover får de i 400-450 dage før slagtning en særlig kornblanding dyrket på familiens egne marker for at opbygge wagyukødets lækre fedtmarmorering og mørhed.
| .jpg) |
|
Colli | 15-18 kg/krt |
|
Pakkestr | 2-3 kg/stk 6stk/krt |
|
Opr. land | Australien |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|