Australsk wagyu mørbrad grade 5

Australsk wagyu mørbrad grade 5


Varenummer: 6212001 KRT
Wagyumørbrad er lækkert både som tartar, grillet eller shabu shabu-style (se tilberedningstips).  Wagyumørbraden er – som navnet antyder – så mør, at den nærmest kan tygges med øjenvipperne. Kødet er saftigt med en fin fedtmarmorering og en god oksesmag.  Da John Warmoll og hans kone købte en lille gård i New South Wales i Australien i 1940’erne, drømte de ikke om, at det en dag skulle blive til et af Australiens førende kvalitetskvægbrug. Men sønnerne David og Philip har et godt øje for kvæg, og de var nogle af de første i Australien, der krydsede familiens sorte Angus-kvæg med japanske wagyukøer.  De australske wagyukøer græsser på store vidder det meste af deres liv. Derudover får de i 400-450 dage før slagtning en særlig kornblanding dyrket på familiens egne marker for at opbygge wagyukødets lækre fedtmarmorering og mørhed.
Vis mere
Vis mindre
Colli15-18 kg/krt
Pakkestr2-3 kg/stk 6stk/krt
Opr. landAustralien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.