VIntertrøfler

Vintertrøflen er landet

Lige siden oldtiden har trøflen været omgivet af mystik. Først sent i det 18. århundrede blev man klar over, at den var det underjordiske frugtlegeme af en svamp, men på det tidspunkt havde den været indsamlet og anvendt i et utal af retter. Duften og smagen af en trøffel er ret svær at definere – en kombination af jord og svampe. Denne besynderlige svamp – også kaldet ”den sorte diamant” eller ”den sorte perle” – vokser under jorden i det sydlige Europa.
Den friske trøffel har en utrolig kraftig smag og aroma, og der skal derfor ikke bruges ret meget når den indgår i en ret.
Den sorte vintertrøffel (Tuber Mélanosporum) har sæson fra december til februar. Kalu får sine vintertrøfler fra Umbrien og Toscana i Italien.
Vintertrøflen er med sin koncentrerede aroma utroligt velegnet til at sylte.


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.