Vildsvineryg Dansk

Vildsvineryg Dansk


Varenummer: 6071401 STK
Vildsvineryggen er en kort, dobbelt ryg, der kommer med spæklag. Kødet er som hos tamsvinet dejligt mørt, men mørkere, mere magert og med en fyldigere smag. De langbenede, stridpelsede vildsvin synes bedst om løvskov, hvor de kan rode i jorden med trynen og finde olden, rødder, orme og andre lækkerbiskener. Slipper de ud af deres indhegning, vil de også meget gerne rode efter kartofler og andre afgrøder på bøndernes marker. Der er ikke længere en fast bestand af fritlevende vildsvin i Danmark, men flere steder opdrættes de på friland under hegn. Jagtsæsonen for vildsvin i Danmark går fra 1. september til 31. januar. Vildsvinene fra Kalu er naturligvis både dyrlægekontrollerede og trikintestede.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli3 stk/krt
Pakkestr3-7 KG/STK
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.