Vildsvinenakkefilet

Vildsvinenakkefilet


Varenummer: 6073221 STK
Vildsvinenakkefileten er et dejligt, regulært kødstykke, der bliver smeltende mørt og lækkert, når det braiseres med efterårets rodfrugter og urter. Vildsvinenakkefileten vejer 0,5-1,2 kg. Kødet er som hos tamsvinet dejligt mørt og saftigt, men mørkere og med en mere fyldig smag. Fileten kan evt. skæres ud til vildsvinenakkekoteletter. De langbenede, stridpelsede vildsvin synes bedst om løvskov, hvor de kan rode i jorden med trynen og finde olden, rødder, orme og andre lækkerbiskener. Slipper de ud af deres indhegning, vil de også meget gerne rode efter kartofler og andre afgrøder på bøndernes marker. Der er ikke længere en fast bestand af fritlevende vildsvin i Danmark, men flere steder opdrættes de på friland under hegn, og nogle er genindvandret fra Tyskland til Sønderjylland. Jagtsæsonen for vildsvin i Danmark går fra 1. september til 31. januar. Vildsvinene fra Kalu er naturligvis både dyrlægekontrollerede og trikintestede.
Vis mere
Vis mindre
Colli8-13 kg/krt
Pakkestr0,5-1 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.