Vildsvinefilet Dansk


Varenummer: 6072001 STK
Vildsvinefilet er nemt og lækkert. Der er masser af dejlig umamismag i det møre kød, der spiller smukt sammen med efterårets høst af svampe, rodfrugter, kål, søde nødder og syrlige frugter. Vildsvinefileter vejer 2-4 kg per stk. Kødet er mørkere end hos tamsvin med en mere fyldig smag. Fileten er den møreste udskæring på vildsvinet og har en mildere smag end resten af dyret. De langbenede, stridpelsede vildsvin synes bedst om løvskov, hvor de kan rode i jorden med trynen og finde olden, rødder, orme og andre lækkerbiskener. Slipper de ud af deres indhegning, vil de også meget gerne rode efter kartofler og andre afgrøder på bøndernes marker. Der er ikke længere en fast bestand af fritlevende vildsvin i Danmark, men flere steder opdrættes de på friland under hegn, og nogle er genindvandret fra Tyskland til Sønderjylland. Jagtsæsonen for vildsvin i Danmark går fra 1. september til 31. januar. Vildsvinene fra Kalu er naturligvis både dyrlægekontrollerede og trikintestede.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli10 kg/krt
Pakkestr2-4 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.