Vildsvinebov

Vildsvinebov


Varenummer: 6080001 KRT
Pulled pork? Nej, pulled boar, selvfølgelig! Vildsvineboven passer med sin fyldige smag godt til den klassiske herreret. En vildsvinebov vejer 1,5-3 kg. Kødet er mørkere end hos tamsvin med en mere fyldig smag, og det egner sig glimrende til grillen. Boven indeholder en del sener og bindevæv og bliver smørmør og saftig ved langtidstilberedning. De langbenede, stridpelsede vildsvin synes bedst om løvskov, hvor de kan rode i jorden med trynen og finde olden, rødder, orme og andre lækkerbiskener. Slipper de ud af deres indhegning, vil de også meget gerne rode efter kartofler og andre afgrøder på bøndernes marker. Der er ikke længere en fast bestand af fritlevende vildsvin i Danmark, men flere steder opdrættes de på friland under hegn, og nogle er genindvandret fra Tyskland til Sønderjylland. Jagtsæsonen for vildsvin i Danmark går fra 1. september til 31. januar. Vildsvinene fra Kalu er naturligvis både dyrlægekontrollerede og trikintestede.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 kg/krt
Pakkestr3-4 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.