Vibygård lammeskank

Vibygård lammeskank


Varenummer: 6682501 STK
Lammeskanken er en fedtholdig udskæring med en del sener og bindevæv. Kødet er fast og har en dejligt fyldig smag. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og en fyldig smag. Kødet er mørt og saftigt med et lavt fedtindhold, fordi lammene boltrer sig udendørs det meste af deres liv. Om foråret græsser de små, nye lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse. Her har de masser af halm og strøelse at buldre rundt i og fodres primært med hvidkløverwrap, der er godt for fårenes drøvtyggermaver. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt.
Vis mere
Vis mindre
Colli18 pk/krt
PakkestrCa. 0,5 kg/stk - 2 stk/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.