Vibygård lammeculotte

Vibygård lammeculotte


Varenummer: 6679021 PK
Lammeculotten kommer fra Vibygårdlammets haleparti. Det er en fedtholdig muskel, som lammet bruger flittigt, så kødet er saftigt og fyldt med smag og tekstur. Vibygårdlam er en krydsning mellem det kødfulde Texelfår og det mere hårdføre Gotlandsfår. Tilsammen giver det lam med stor muskelfylde og lavt fedtindhold. Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Frank har mere end 25 års erfaring med fåreavl, og hans får og lam går ude det meste af året. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt.  Sæson: september til april.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr400-550 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.