Vagtellår

Vagtellår


Varenummer: 3220001 PK
Vagtlen er egentlig en trækfugl, og opdrættede vagtler kan stadig flyve, men de små, brune fugle foretrækker – ligesom deres fætter fasanen – at skrabe efter korn og insekter i græsset. Det giver dem stærke, kødfulde lår med en sund muskulatur. De franske vagtler opdrættes af familiefirmaet Les Charmilles i Maulévrier syd for Loire, hvor regionens milde klima egner sig særligt godt til fjerkræopdræt. Vagtlerne går i store frilandsvolieres, så fuglene også kan bruge deres vinger. Charmilles har et tæt samarbejde med fjerkræavlerne, som sikrer sporbarhed i produktionen. Vagtlerne fodres med korn og andet vegetabilsk foder og slagtes, når de er mindst 35 dage gamle.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli8 pk/krt
PakkestrCa. 25 gr/stk - 30 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.