Vagtelbryst m/skind

Vagtelbryst m/skind


Varenummer: 3210001 KRT
Overrask dine gæster med små, gyldne vagtelbryster, for eksempel som forret på en bund af sprød salat. En raffineret delikatesse, som er hurtig at tilberede. Vagtlen er en lille fugl, og brysterne er derfor en lækker, lille hapser. Selvom vagtler er trækfugle i fasanfamilien, er kødet lyst og saftigt, og smagen er mild og delikat. Vagtelbrysterne kommer med skind. Vagtlen er egentlig en trækfugl, og opdrættede vagtler kan stadig flyve, men de små, brune fugle foretrækker – ligesom deres fætter fasanen – at skrabe efter korn og insekter i græsset. De franske vagtler opdrættes af familiefirmaet Les Charmilles i Maulévrier syd for Loire, hvor regionens milde klima egner sig særligt godt til fjerkræopdræt. Vagtlerne går i store frilandsvolieres, så fuglene også kan bruge deres vinger. Les Charmilles har et tæt samarbejde med fjerkræavlerne, som sikrer sporbarhed i produktionen. Vagtlerne fodres med korn og andet vegetabilsk foder og slagtes, når de er mindst 35 dage gamle.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli8 pk/krt
Pakkestr30-40 gr/stk - 20 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.