Kogte cocktail vagtelæg

Kogte cocktail vagtelæg


Varenummer: 3249503 KRT
Vagtelæg er et lækkert minialternativ til hønseæg, når buffeten, receptionsbordet, tapasanretningen, forretten eller tartarmaden skal have et (bogstaveligt talt) lille twist.  Vagtelæggets skal er grønlig i farven med sorte og brune pletter. Skallen er forholdsvis tyk, selvom ægget ikke er større end 3-4 cm og vejer ca. 12 gram.  Vagtelæggets blomme har en lidt kraftigere smag end blommen fra hønseæg.  Vagtelæggene kommer fra franske vagtler, som opdrættes af Cailles Robin i den lille, vestfranske by Maulévrier syd for Loirefloden. Egnen omkring Loire er kendt for sit milde klima, der er ideelt til fjerkræopdræt.   Vagtlen er en lille, brun fugl, der kan minde om en fasanhun, omend i dukkestørrelse. Fuglene går i volieres i mindre flokke, hvor de også har plads til at baske rundt og bruge vingerne. De bliver tidligt kønsmodne og er meget produktive æglæggere. Vagtlerne fodres fortrinsvis med vegetabilsk foder i form af korn og soja.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 bk/krt
Pakkestr120 gr/bk - 12 stk/bk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.